Stjørdalsløpet 2017 –

IMG_7379
Stjørdal Veteran Motorsykkel Club ønsker alle med veteranmotorsykkel og gammelmoped velkommen til Stjørdalsløpet lørdag 17. juni 2017.

All info under må bekreftes!

Det blir som vanlig et tradisjonelt veteran-MC/moped-løp med innlagte konkurranser og stopp på severdigheter. Oppmøteplass er Stjørdal Torg. Sving av E6 til E14 mot Stjørdal sentrum, deretter til venstre i andre rundkjøring og torget ligger på høyre hånd etter ca 100 meter. Det blir skiltet.

Påmelding kl.  9 – 11. Start kl. 11.
Møt gjerne opp i god tid og få servert kaffe og vaffel og slå av en hyggelig motorsykkelprat før start.

Løpet starter på Stjørdal Torg. Kjøreløypa vil gå omkring Stjørdal på relativ lite trafikkerte veger, hovedsakelig på asfalt. Underveis er det lagt inn omvisning, konkurranse og stopp hvor det er anledning til å kjøpe forfriskninger, mat ol.

Vi avslutter med premieutdeling og enkel middagsservering som er inkludert i startkontingenten. Alt dette for den hyggelige sum av kr. 300,- for fører og kr. 150,- for passasjer.

Be gjerne venner og kjente møte opp for å beskue gammel motorsykkelhistorie på Stjørdal Torg fra ca. kl. 9 – 11. Velkommen skal dere være til en trivelig dag med masse flotte motorsykler og hyggelige folk.

Foto på denne side fra Stjørdalsløpet i 2015.

Kontaktperson: Ove Welvang, 404 60 332, ovewelwang@gmail.com

  • IMG_7376IMG_7386

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.