Klubben

Kubikksjarmører
1984. Fra høyre Odd Petter Haugseth og Terje Skulbørstad, begge medlemmer i 1983. Morten Raaen var med i en kort periode. Helt til venstre Geir Åge´s Suzuki GK 1100.

Kort om Stjørdal MC
Klubben hadde stiftelsesmøte 1. oktober 1983 på restauranten Fritz Brasserie i Stjørdal. 18 ivrige motorinteresserte var til stede. På det tidspunktet var det for øvrig 2 klubber på Stjørdal; Hooligans MC og Værnes MC.
Stjørdal MC´s lange historikk er ført i pennen av OP, og her er alle navn fra denne oktoberkvelden med……og mye mer. Flere av medlemmene har vært med siden 80-tallet. Stabil gjeng dette!
Per 26. februar 2016 har klubben 24 medlemmer – bare gutter, stot sett godt voksne. NB! Det er ikke et krav – girls wanted! Klubben er åpen for alle typer motorsykler og i garasjen er det alt fra én til seks sylindre.

I tillegg 25 – 35 støttemedlemmer (SM), årlig kontingent kr. 200,-. De som kun vil inviteres på tur, ha tilgang til nettverk, få invitasjon til grillkvelder, julebord, kaffe på lokalet og tilhøre et MC-miljø UTEN å måtte stille på dugnader er gjerne SM hos oss.
Som SM får du rabatt på butikken Høy Puls i Kjøpmannsgata 3 (dekk, olje, hjelmer, klær m.m.). Kontingent innspart kanskje bare på én handel!

Mange av medlemmene er teknisk godt kyndige, og kan også gi råd til andre. I tillegg har vi et godt nettverk og ulike avtaler som gjør at det å være medlem i klubben lønner seg. Vi ser gjerne at flere tar kontakt og blir med i klubbmiljøet. Prøvemedlemmer må «gå» ett år.

Vi har gjennom tidene arrangert ETT treff, og det var Norgestreffet i 2003. Og det gikk jo bra! Dette ble arrangert helt inntil dagens klubbhus. Om det blir flere vet vi ikke. Vi har god erfaring fra andre arrangement, så det å ta på seg oppdrag skremmer aldri!

Vi har klubbhus på Frigården, 5 km fra Hell. Følg Fv 705 mot Selbu, sving av ved skilt skytebaner. Følg veien helt opp, ikke ta av mot Lånke Motorsenter.

Lokalene er til leie for selskap, konfirmasjoner og andre markeringer (se hovedside Klubbhus). Ta kontakt med klubbens nestleder, Rune Langøy, for visning. Mobil 982 10 630. Våre gjester sier det er et av de fineste lokalene i Stjørdal, så det så!

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.